IL GRANDE HVERVEKASSE

 

 

Hvis ellers man er dansk, skønlitterær og forfatter findes der to aldeles gode grunde til alligevel ikke at være medlem af Danske skønlitterære Forfattere:

  1.      Man har ikke råd
  2.      Man er allerede medlem af Dansk Forfatterforening

Hvad 1’eren angår, så er det den ultimativt ærligste sag i verden at være flad, især som skabende kunstner. Og 2’eren: Er man medlem af den anden forening, så er alt godt: Bare man er organiseret, så er vi glade.

Derfor, kære medlemmer, når IL GRANDE HVERVEKASSE hermed annonceres, så beder vi jer udvise den yderste respekt for personer, som af disse to grunde ikke kan være medlemmer af DsF.

Men alle andre – hvis de ellers har udgivet en skønlitterær bog på et økonomisk uafhængigt forlag – dem skal I decideret køre på: For nu gælder det om at vi bliver flere under vores beigesort-fesenblå fane.

Det mest effektive hverve-instrument for en forening som vores er hinsides enhver tvivl den eksisterende medlemsskare. Derfor: Hiv fat i venner og bekendte, som I ved er skønlitterære forfattere. Bed dem skrive til os og hilse fra dig.

For så kan I begge deltage i konkurrencen om at vinde IL GRANDE HVERVEKASSE

Man er velkommen til at bruge dette hvervebrev i sine bestræbelser.

Vinderen findes ved lodtrækning og får en ekspertkurateret kurv med faste og flydende lækkerier (se nedenfor) til en værdi af 1300 kr. Konkurrencen løber til 1. december 2019, hvorefter en vinder trækkes. Både hvervet og hverver er med i lodtrækningsbowlen, men først når bestyrelsen har godkendt det nye medlem og vedkommende har betalt det første halvårskontingent.

Hvervekassen
Hvid Bourgogne: Les Millerands 2015
Barolo: Fratelli Alessandria 2014
Champagne: Bérechê et Fils, Brut Réserve
Græskarkerneolie: Gobelsburg
Olivenolie: Nicolas Alziari
Passionsfrugteddike: A L’Olivier
Nøddecreme: Papa dei Boschi Nocciola Piemonte IGP
Hasselnødder: Papa dei Boschi

Gavekort til Arnold Busck. Værdi 300 kr.