Arrangementer

dklfdlkgsdglkjglkgjkgjdsklgsdklgkdgjdklgdlkgjdlkgjdlkgjdgkljdskgjdsklgjdslkgjdklgjdkgjdgkljdglksdjgdsklgjdklgjdklgjkgjslgkjlkgjlkgjlkgjkgldjgdklgjdlkgjldkgjslkgjkdlgjlskgjkldg

LÆS MERE

Nyheder

dklfdlkgsdglkjglkgjkgjdsklgsdklgkdgjdklgdlkgjdlkgjdlkgjdgkljdskgjdsklgjdslkgjdklgjdkgjdgkljdglksdjgdsklgjdklgjdklgjkgjslgkjlkgjlkgjlkgjkgldjgdklgjdlkgjldkgjslkgjkdlgjlskgjkldgdklfdlkgsdglkjglkgjkgjdsklgsdklgkdgjdklgdlkgjdlkgjdlkgjdgkljdskgjdsklgjdslkgjdklgjdkgjdgkljdglksdjgdsklgjdklgjdklgjkgjslgkjlkgjlkgjlkgjkgldjgdklgjdlkgjldkgjslkgjkdlgjlskgjkldgdklfdlkgsdglkjglkgjkgjdsklgsdklgkdgjdklgdlkgjdlkgjdlkgjdgkljdskgjdsklgjdslkgjdklgjdkgjdgkljdglksdjgdsklgjdklgjdklgjkgjslgkjlkgjlkgjlkgjkgldjgdklgjdlkgjldkgjslkgjkdlgjlskgjkldg

LÆS MERE

Medlemsfordele

dklfdlkgsdglkjglkgjkgjdsklgsdklgkdgjdklgdlkgjdlkgjdlkgjdgkljdskgjdsklgjdslkgjdklgjdkgjdgkljdglksdjgdsklgjdklgjdklgjkgjslgkjlkgjlkgjlkgjkgldjgdklgjdlkgjldkgjslkgjkdlgjlskgjkldg

LÆS MERE

Aktuelle udgivelser

Dorrit W

Peter Laugesen

Gordon Walmsley

Pablo Llambias

Gitte Broeng

Stine Pilgaard

Robert Zola

Sebastian Bune

Jan Thielke

Mette Kappel

Sternberg

Morten Blok

Helle Helle

Svend Åge Madsen

Maja Lucas

Michael Larsen

Peder Frederik Jensen

Dennis Gade Kofod

Fogtdal

Riebnitzsky

Thøger Jensen

Rolf Gjedsted

Jesper Stein

Joachim Lykke

Søren Ulrik Thomsen

Gorm Henrik Rasmussen

Flensted-Jensen

Hanne Richardt Beck

Fupz

Kirstine Reffstrup

Aase Schmidt

Kristina Stoltz

Lone Theils

Lone Diana Jørgensen

Leif Davidsen

Laila Ingrid Rasmussen

Bent Haller

Eva Iversen

Ida Jessen

Lone Mikkelsen

Lotte & Søren Hammer

Marianne Larsen

Peter Adolphsen

Peter Legård Nielsen

Peter Mouritzen

Sidsel Falsig Pedersen

Sofie Kragh-Müller

Ulrik Gräs

Vibeke Grønfeldt

Bent Haller

Claes Johansen

Peter-Clement Woetmann

Sissel Bergfjord

Liv Nimand Duvå

Thomas Korsgaard

Bo hr. Hansen

Daniel Boysen

Ditte Steensballe

Erik Kock

Eva Botofte

Kim Fupz Aakeson

Jakob Melander

Hans Hedegaard Andersen

Ida Monrad Graunbøl

Ina Merete Schmidt

Lars Johansson

Reimar Torkil Juul

Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Bo hr. Hansen

Hjalte Tin & Nina Rasmussen

Karen Fastrup

Vita Andersen

Cæcilie Lassen

Martin Glaz Serup

Rolf Sparre Johansson

Eva Botofte

Bliv medlem

Hvad tilbyder Danske skønlitterære Forfattere?

Danske skønlitterære Forfatter - DsF - er en forening, der arbejder på at sikre og forbedre de professionelle, skønlitterære forfatteres vilkår.
Vi sidder med ved bordet som de skønlitterære forfatteres lobbyist, når der skal træffes økonomiske, juridiske og kulturpolitiske aftaler, hvor vores interesser er på spil. Det gælder for eksempel ved forhandlinger med forlagene, Kulturministeriet, Danmarks Radio, Copydan og mange andre. Og vi ved, hvad vi taler om – alle opgaver i både vores bestyrelse samt interne og eksterne udvalg bliver varetaget af forfattere. Desuden er vores sekretariat altid parat med råd og vejledning, både telefonisk, pr. mail og hvis du kigger indenfor på vores kontor i Kronprinsessegade 34B, 2. sal, København K.

Det sjove og det faglige følges ad, når vi tilrettelægger årets arrangementer for vores medlemmer. Vi er vært for en række kurser, seminarer, debatmøder og forfatterbesøg, hvor man har mulighed for at hente både viden og inspiration og ikke mindst møde andre forfattere. En særlig begivenhed er vores årlige debutantaften, hvor vi inviterer debutanterne til at komme og læse op, mens vi til gengæld står for et hyggeligt traktement.

Et af Danske skønlitterære Forfatteres mest populære tilbud er vores mentorordning, hvor man kan søge om manuskriptvejledning hos en forfatterkollega blandt foreningens medlemmer. Og sidst, men ikke mindst udsender vi 10-11 gange årligt vores nyhedsbrev, hvor man kan holde sig ajour med legater, kunstnerboliger og andet af særlig interesse for skønlitterære forfattere.
Det årlige kontingent - som er fradragsberettiget på selvangivelsen - er på 3.000 kr.

Hvem kan blive medlem?

Som medlemmer kan optages danske forfattere og udenlandske forfattere med bopæl i Danmark, der har ophavsret til et selvstændigt, offentliggjort skønlitterært værk, der er udgivet på et af bestyrelsen anerkendt forlag eller i et af bestyrelsen anerkendt andet regi Som skønlitteratur forstås ud over romaner, noveller og lyrik også essayistik, kulturlitteratur og lign. Medlemskontingentet udgør 3.000 kr. årligt og er fradragsberettiget.

Foreningens historie

DsF blev stiftet i 1991 af en større gruppe forfattere, som brød ud af Dansk Forfatterforening for at styrke de vilkår, som gør sig gældende specielt for skønlitterære forfattere.  I dag er samarbejdet mellem de to foreninger godt og konstruktivt, men der er stadig forhold, hvor det er nødvendigt at kæmpe specifikt for de skønlitterære forfatteres vilkår. Derfor findes Danske skønlitterære Forfattere.

Ansøg om optagelse

Kontakt sekretariatet - brug nedenstående formular eller send et brev til:
Danske skønlitterære Forfattere
Kronprinsessegade 34B, 2.sal
1306 København K
- og fortæl kort om dig selv og ikke mindst dit forfatterskab med angivelse af dine udgivelser. Din ansøgning vil blive taget op på næstkommende bestyrelsesmøde.

Anmodning om optagelse