LinkedIn for skønlitterære forfattere

Indlæser kort...

Dato/Tidspunkt
Dato - 04/09/2018
7:00 pm - 9:30 pm

Sted
Danske skønlitterære Forfattere

Arrangementstype


Kursus ved Abelone Glahn,
forfatter til bogen ’Forfatterens guide til de sociale medier’

De fleste har en LinkedIn-profil, mange bruger den dog ikke optimalt.

På dette kursus vil du få vejledning til at udnytte mulighederne i LinkedIn i forhold til din praksis som skønlitterær forfatter.

Med relativ lille digital aktivitet – i forhold til f.eks. Facebook – kan du synliggøre dit forfatterskab, f.eks. i forhold til foredrag og deltagelse i arrangementer. Du kan også bruge LinkedIn som research-redskab, samt til at komme i kontakt med både forlæggere, vigtige trends og internationale forfattergrupper.

Abelone vil gennemgå de vigtigste profiltilretninger, vise gode eksempler på forfatterprofiler og guide til en jævnlig overkommelig brug af platformen. Hun har desuden kigget din profil igennem inden kurset.

Vigtigt:
Der er begrænset deltagerantal  – efter første til mølle princippet.
Alle deltagere skal desuden have oprettet en linkedIn profil senest en uge inden kurset, som også er absolut deadline for tilmelding.
Medbring computer.

Kurserne er ikke et grundkurser, det forventes derfor, at du som minimum har oprettet profil begge steder, idet selve oprettelsen ikke gennemgås.

Bogen ”Forfatterens guide til de sociale medier” kan købes på Mobile Pay til 125 kr. ( normalpris 175 kr)

Kurserne – LinkedIn for skønlitterære Forfattere + Instagram for skønlitterære Forfattere – er gratis for medlemmer af DsF.
Pris for andre forfattere: 400 kr. pr. kursus / 700 kr. for begge.
Tilmelding: projekt@skoenlit.dk

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.