Kursus: Skriveredskaber

Indlæser kort...

Dato/Tidspunkt
Dato - 10/05/2017
7:00 pm - 9:30 pm

Sted
Danske skønlitterære Forfattere

Arrangementstype


Skriveredskaber

– Lær at bruge Scrivener m.m.

v/ forfatter og fhv. softwareudvikler Joachim Lykke

 

Dette kursus vil præsentere forskelligt værktøj, der sikrer at du ikke mister din tekst, at du har overblik over dit arbejde, og kan arbejde fleksibelt med din tekst. Samt hjælpe dig med at holde fokus og være produktiv.
Du vil se hvordan du kan arbejde med et manuskript i Scrivener, hvordan du sætter det op, så du ikke skal tænke på hvordan det virker, men bare få glæde ud af fordelene. Du vil få en bud på hvordan automatisk backup kan sættes op til at køre, så du aldrig behøver tænke på det igen, samt versionering af tekst, så du altid kan gå tilbage til en tidligere version. Du går fra kurset med din laptop sat op og klar til arbejde.
Vi vil desuden se på forskellige metodikker til at sætte gang i skriveflowet. Værktøj som ilys.com og WriteOrDie kan bruges til at sætte fokus på det at skrive, frem for at kritisere sin egen tekst. Vi vil desuden se på Pomodoro-teknikken, der i en verden af distraktioner, kan rammesætte dit arbejde på en realistisk og praktisk måde, der rummer både Facebook og fordybelse.

Kurset er gratis for medlemmer af DsF. Pris for ikke-medlemmer: 450 kr.
Tilmelding senest 7/5 2017 til kontor@skoenlit.dk

Husk at medlemmer udenfor hovedstadsområdet kan få deres dokumenterede rejseudgifter refunderet.