At skrive for film og tv

Indlæser kort...

Dato/Tidspunkt
Dato - 21/01/2015
7:00 pm - 10:00 pm

Sted
Danske skønlitterære Forfattere

Arrangementstype


At skrive for film og tv

med forfatterne Flemming Jarlskov og Kim Fupz Aakeson

Kursets mål er at give skønlitterære forfattere et førstehåndsindtryk af hvilke udfordringer der venter dem hvis de overvejer at udvide deres produktion ved at skrive for de to medier. Prosa og dramatik handler begge om at fremstille karakterer og miljøer, men den håndværksmæssige tilgang er forskellig; det samme gælder forfatterens rolle i processen.

_MG_2480Kim Fupz Aakesen (f. 1958) begyndte som illustrator samt tegner af egne børnebøger, men er siden debuteret som forfatter med bøger til både børn og voksne. Han er uddannet på første årgang af Filmskolens linje for Manuskriptuddannelse i 1996 og har efterfølgende skrevet manuskripter til utallige danske film og tv-serier, bl.a. Den eneste ene, Okay, Forbrydelser og Prag. Senest har han stået for manuskriptet til spillefilmen En du elsker (2014) og tv-serien Bankerot (DR1, 2014).

Flemming JarlskovFlemming Jarlskov (f.1947) har siden debuten i 1987 udgivet både kriminalromaner og ungdomsromaner. Han har skrevet manuskripter til flere tv-serier, bla. Strisser på Samsø og Rejseholdet. Han har gennem flere år siddet i Danske skønlitterære Bestyrelse, bl.a. som næstformand.

Kurset er gratis for medlemmer.
Pris for ikke-medlemmer: 750 kr.

Tilmelding til kontor@skoenlit.dk senest 17/1 – 2015.
Husk at medlemmer udenfor hovedstadsområdet kan få deres dokumenterede indenrigsrejseudgifter refunderet!